www.christineblackthorn.eu
Valutaer:
goedkope schoenen,schoenen winkel,goedkope sandalen,goedkope sneakers
<
Forside ::  Privatliv

Privatliv


Respekt for dit privatliv

Vi er forpligtet til at støtte de relevante love og regler, der fastsætter klare normer for indsamling, adgang, opbevaring og brug af personlige oplysninger, som vi opnår som led i vores forretningsaktiviteter.

Vores respekt for vores kunders ret til privatlivets fred af deres personlige oplysninger er afgørende. Vi har politikker og procedurer for at sikre, at alle personlige oplysninger, uanset hvordan eller hvor de er opnået, håndteres følsomt, sikkert og i overensstemmelse med sammenhængende principper for privatlivets fred.

Denne fortrolighedspolitik angiver:

1. Spørgsmål, som du bør være opmærksom på med hensyn til oplysninger, vi kan indsamle om dig
2. Vores politikker for håndtering af personlige oplysninger, og

3. Generelt, hvilken type information vi har, til hvilke formål og hvordan vi indsamler, holder, bruger og offentliggør disse oplysninger

Hvilke personlige oplysninger indsamler og opbevarer vi?

For at vi kan yde service til dig, kan vi bede om personlige oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mail-adresse. Nogle eksempler på hvor vi måske har brug for disse detaljer er forudbestillinger, hjemleverancer, kampagner mv.

Privacy lov kræver, at vi kun indsamler personlige oplysninger om dig, hvis det er rimeligt og praktisk at gøre det.

Vi træffer alle mulige foranstaltninger for at sikre, at dine personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, tab, misbrug, offentliggørelse eller ændring. Vi træffer også foranstaltninger til at ødelægge eller permanent de-identificere personlige oplysninger, når det ikke længere er nødvendigt. De typer af foranstaltninger, vi tager, varierer med typen af ​​oplysninger, og hvordan den samles og opbevares.

Generelt har du ingen forpligtelse til at levere de oplysninger, vi har anmodet om. Hvis du vælger at tilbageholde ønskede oplysninger, kan vi muligvis ikke give de varer og tjenester, der er afhængige af indsamlingen af ​​disse oplysninger, især hvis indsamlingen af ​​disse oplysninger er påkrævet ved lov.

Hvordan anvendes personlige oplysninger?

De personlige oplysninger, som vi beder om, bruges som regel til at levere varer eller tjenesteydelser til dig. For eksempel til en kreditkorttransaktion har vi brug for dit kortnummer. Hvor det er muligt, forsøger vi at sikre, at vores videregivelse af oplysninger til andre organisationer er på en måde, der ikke personligt identificerer personer.

Adgang til dine personlige oplysninger

Vi vil give dig adgang til alle dine personlige oplysninger, vi har (undtagen i de begrænsede omstændigheder, der er anerkendt ved lov om privatlivets fred). Hvis du har brug for adgang til dine personlige oplysninger, skal du logge ind på din konto, der registrerer hos os. Hvis du har brug for at opdatere dine oplysninger (f.eks. Hvis du ændrer din adresse), skal du foretage ændringer i din "kontooplysninger".

Tilbage