www.christineblackthorn.eu
Valutaer:
goedkope schoenen,schoenen winkel,goedkope sandalen,goedkope sneakers
<
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Retur eller udveksling er tilladt, forudsat at kunden købte produktet via vores postordre, callcenter eller hjemmeside, og det er inden for 30 dage efter den oprindelige faktura dato.

Før du returnerer varer, bedes du kontakte os først for at diskutere de problemer, du har 90% af tiden, vi kan løse problemet uden at skulle sende noget tilbage.

Returpolitik

Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort. Beskidte genstande vil blive returneret til kunden uden evaluering.

Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne. Derudover skal alle pakker sendes via en sporbar metode, som f.eks. US Mail Delivery Confirmation, UPS eller Federal Express. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit.

Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse vi sender til dig. Når vi modtager varen tilbage, sender vi dit ønskede udvekslingselement tilbage til dig uden at opkræve yderligere fragtgebyrer.

Når vi modtager dit retur, bedes du lade op til 5 arbejdsdage for at afslutte din retur eller udveksling.

Udvekslinger

Vi accepterer udvekslinger for en forkert størrelse eller farve inden for 15 dage efter den oprindelige faktura dato. Kontakt os venligst med din ordre ID, og ​​et af vores teammedlemmer vil hjælpe dig. Hvis du vil bytte varer til en anden stil, skal du returnere dine varer til en refu nd (som pr. Returpolitik) og placere en ny Bestil den stil du foretrækker.

Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.

Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du er ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne ved forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.

Ordreafbestilling

Afbestilling af en ordre skal anmodes om, inden ordren er afsendt. Fordi vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 24-48 timer efter ordreplacering, så vi ikke altid kan annullere en ordre, når den er placeret. Håber du kan forstå i dette centrale punkt. Annulleringsanmodninger efter at ordren er afsendt vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Returpolitik.

Tilbage